Telefoon/Whatsapp

06-55916363

Openingstijden

Ma-vr: 8.30 -17.00

De huid vernieuwen zonder deze te verdunnen

Niet chemisch maar puurr natuur

De biopeeling bestaat uit algen, zeewier en spongilla. De solution waarmee de peeling gemengd wordt bevat onder andere Acetyl hexapeptide-8 en Matrixyl3000.

De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne en rosacea. Daarnaast is de biopeeling een echte anti-aging behandeling. De huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

Biopeeling, hoe werkt dit precies?

De peeling verhoogt de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal vernieuwt de huid zich om de 28-30 dagen. Door de biopeeling is dit slechts 10 dagen. Dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Wat kun je verwachten van de Biopeeling?

  • De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.
  • De talgproductie wordt genormaliseerd.
  • Mee-eters en puistjes zullen zichtbaar verminderen.
  • De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verfijnen.
  • Jouw huid voelt heerlijk zacht en fris.
  • Na 3 á 4 dagen kan je een lichte schilfering ervaren.

Na de Expert Biopeeling is de huid goed doorbloed en dit kan als een lichte prikkeling worden ervaren. Dat is normaal en kan 12 uur aanhouden. De huid kan gevoeliger zijn dan normaal. Daarom is een optimale verzorging van belang. Om het resultaat te behouden is het aan te raden deze behandeling om de 4 tot 6 weken te herhalen. Voor het beste huid verbeterende resultaat raden wij een kuur aan van 3 behandelingen in 10 dagen. Bij de kuur zit een minikit voor thuisgebruik.

Vraag gerust om advies.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *