Claudia
Behandelmethode 
+31 (0)40 248 30 09
Alle Dr. Bauman producten zijn : Huidvriendelijk Diervriendelijk Milieuvriendelijk
Dr. Baumann Cosmetic
Huidverzorgingspraktijk
Huidverzorgingspraktijk
Claudia
Acne behandeling met Sin Scrubber Door een uitgebalanceerde, niet pijnlijke toepassing van geluidsgolven, ontstaat er een trilling diep in de huid en zal er in het naast gelegen weefsel door wrijving warmte ontstaan. Door deze warmte zal de talg in de poriën vloeibaar worden, waarna deze met een speciale spatel op hygiënische wijze kan worden verwijderd. Naast deze intensieve dieptereiniging, worden tevens de dode huidcellen en huidschilfers opgenomen en afgevoerd, waarna de huid in optimale conditie is om producten op te nemen.
Huidverbetering
Ultrasoon Door de uitgebalanceerde combinatie van Ultrasound en Galvanische stroom is het mogelijk om actieve werkstoffen diep in de huid te brengen en zodoende de bloedcirculatie en het celometabolisme te activeren, hierdoor ontstaat een regenererend effect en zal het aangedane weefsel zich herstellen en de afvalstoffen via de lymfen worden afgevoerd. Door het vrijkomen van zuurstof en de kalmerende werking zal uw huid duidelijk zichtbaar verbeteren.
Micro Dermabrasie Dermabrasie is een goede methode om dode huidcellen te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt uw huid met een diamanten mondstuk gepeeld. Het schurende effect zorgt dat de dode huidcellen verwijderd worden en celvernieuwing gestimuleerd wordt.
Vraag voor deze huidspecifieke behandeling/en 58 euro Eventueel in een kuur te boeken bij 6 behandelingen betaald u er 5.